Scroll To Top
Son yazılar

1 AYDA 20 KİLO VERDİREN DİYET


1 ayda 20 kilo verdiren diyet

Bu diyet çok konuşuluyor, bir çok yerli ve yabancı ünlünün bu diyetle kısa sürede kilo verdiği biliniyor, ne kadar sağlıklı olduğu konusunda bir yorum yapmayacağım zira benim bu güne kadar öğrendiklerim yemeyi ani olarak kesmeden kilo vermeye çalışmaktı. Günlük kalorinizin üstünde enerji harcamak yada 2000 kalorinin altında yiyecek tüketmekti. Aşağıdaki diyeti 1 ay boyunca kesintisiz devam ettirdiğinzi sürece 10-20 kilo verildiği gözlenmiştir. Bir ayda bu kilo nasıl verilir merak edenleri daha fazla bekletmeyeyim ve detaylara geçeyim artık.. işte 1 ayda 20 kilo verdiren diyet detayları : 

Birinci Gün:

1 ayda 20 kilo verdiren diyet İstediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz, limit yok. Ancak kesinlikle yemek yemek yok. 6-8 bardak kadar da su içebilirsiniz.. 

İkinci Gün:

1 ayda 20 kilo verdiren diyet Limitsiz şekilde meyve suyu içebilirsiniz ancak 2. günde yiyecek yasak. Yine 6-8 bardak kadar su içilmesi gerekiyor. 

Üçüncü Gün:
1 ayda 20 kilo verdiren diyet 

Kahvaltıda iki dilim kepek ekmeği, iki dilim yağsız dil peyniri, salatalık, bir adet katı yumurta, domates, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşilli salata, limon ve azıcık zeytinyağı gezdirin, yağ az ama gerekli, sadece zeytin yağı. Akşam: 100 gram yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu bir tabak taze brokoli. 

Dördüncü Gün: 
1 ayda 20 kilo verdiren diyet 

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet. 

Beşinci Gün:
1 ayda 20 kilo verdiren diyet 

Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli. 

Altıncı Gün: 
1 ayda 20 kilo verdiren diyet 

Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak. 

Yedinci Gün:
1 ayda 20 kilo verdiren diyet Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası. 

İçerik bakımından acele yani hızlı zayıflatan diyetleri sizlerle paylaşmaktayım istek üzerine ancak size önerim yavaş kilo verdiren bir diyet listesini uygulamanız. Bu diyeti 1 ay boyunca uygulamanız gerekiyor aksi halde 20 kiloya varan bir kilo kaybı görmeniz mümkün değildir. Sağlık sorunu olanlar lütfen uygulamasın. Diyet esnasında sağlık sorunu yaşarsanız diyeti bırakınız. Kolay gelsin:)

BU DİYET SİZE UYGUN DEĞİLSE DİĞER LİSTELERE DE BİR GÖZ ATIN.. TIKLAYINIZ..

Paylaş:

Kategoriler:

Henüz Yorum Yok " 1 AYDA 20 KİLO VERDİREN DİYET "